Hoppa till innehåll

Less is more – Cajeput Pure Balance

dsc00723b

Den här schampo och balsam har jag använt i åtta veckor ungefär. Jag tycker att de luktar jättegott, någonting mellan skog och lemon curd maräng paj 🙂

Det är en mild och ekologisk schampo och balsam. Mitt hår har gått igenom alla möjliga färger, bara i år från en blond/mörk ombre, rödfärg, brunt och nu svart. Trots det så glänser mitt hår väldigt fint. Jag tror att det beror väldigt mycket på dessa produkter.

Produkterna är fria från sulfater, syntetiska färgämnen, syntetiska konserveringsmedel, syntetiska dofter och silikoner. Alla ingredienser är från organiskt ursprung. Många av ingredienserna är ekologiska och några är fair trade. Bra produkter tycker jag och det är dessa jag använder just nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: