Hoppa till innehåll

Sjuk…

Åh har varit förkyld över en vecka nu. Så tråkigt! Förra veckan hade jag dessutom ögoninflammation och det rann var ur ögat och var alldeles klibbigt. Den här veckan har jag varit på jobbet två dagar för jag trodde att det sista av förkylningen skulle bara lösa sig självt men näää… istället var det värre och nu är halsen svullen som ett klot. Dessutom så var jag rånad på jobbets telefon igår när jag var på väg in till jobbet vid t-centralen. Så det var sjukt onödigt. Det värsta med att vara sjuk är att man inte kan träna och utnyttja sina dagar till att göra roliga saker… men jag får kolla ikapp några serier på netflix istället 😉

Tudiloo så länge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: