Hoppa till innehåll

The best vegan oatmeal!

44B903F2-6AD3-4772-92EB-16E0E4737EBABästa veganska havregröten och så lätt att göra. Väldigt gott och nyttigt. Ta en skopa havregryn i en kastrull (jag brukar ta typ 1 dl) , häll i mandel/havremjölk, ta en stor sked hampafrön, en stor sked chiafrön, en liten sked kakao pulver, och två sedar lönnsirap. Rör om och fyll på med mer mjölk om det behövs, jag brukar ha min rätt lös för jag gillar inte torr gröt. Skiva en banan och så är det klart!

Man blir mätt rätt länge och gröten innehåller bra med proteiner.

Best vegan oatmeal and so easy to do. It is very good for you. Pour a scoop of oats in to a saucepan (I usually take around 1dl/0,4 cup), add almondmilk or oatmilk, take a large spoon of hemp seeds, a large spoon of chia seeds, a small spoon of cocoa powder, and two spoons maple syrup. Stir and add more milk if needed, I usually have my oatmeal quite loose because I do not like dry oatmeal. Slice a banana and it’s done!

You will be full  for a long time and this breakfast contains good portion of protein.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: