Hoppa till innehåll

Organic body care

4C11088F-63C6-48E2-94FD-DA9A78BFB5E0

For me not only eating healthy is important but also what to use on skin and hair. Aleppo soap has for a long time been my favorite for many reasons, first it is made just out of few ingridience💜 it cointains basically only olive oil and laurel oil (both have amazing qualities and are good for dry skin and psoriasis). The second reason is that is made in Syria and it is important to support people in such a shuttered and destroyed country. Third reason is that is cheap, it costs around 6 euros for a bottle. It can be used both as a soap and schampoo. Dr Bronner Pure Castile Liquid Soap has a nice mix of oils and feels very fresh. I think it is a little bit too  watery and it ends waaay to quickly BUT it is nice to try something new and overall it works very well as soap!

För mig är det inte bara viktigt att äta hälsosamt men också viktigt att tänka på vad man ska använda på sin hud och hår. Aleppo tvål har länge varit min favorit av många anledningar. För det första är den gjord av få  ingridiencer. Den består i princip bara av olivolja och laurelolja (båda har fantastiska kvalitéer och är bra för torr hud och psoriasis). Den andra anledningen är att den är gjort i Syrien och det är viktigt att stödja människor i ett sådant sluten och förstört land. Tredje anledningen är att det är billigt, det kostar cirka 6 euro för en flaska. Den kan användas både som tvål och schampo. Dr Bronner Pure Castile Liquid Soap har en fin blandning av oljor och känns väldigt fräsch. Jag tycker att det är lite för vattenigt och det slutar fööör snabbt men det är trevligt att prova någonting nytt och som fungerar väldigt bra som tvål!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: