Hoppa till innehåll

Sunday pancakes!

FBD89D0A-B62D-4A3B-9714-5AC2781E39B0

Sunday pancakes here we go! 😁✌️ Today I tried to make vegan pancakes! It tourned out quite well actually. I used aquafaba instead of eggs, and oatmilk instead of regular milk. I tried it out on my boyfriend and he thought that they tasted ok, which is a good grade 😀

I used about 0,5 dl of aquafaba, 2 dl of flour and maybe around 1,5 dl of oatmilk, some sugar and salt. I always make pancakes without any exact measurements, I just go by feeling. The best thing is that they don’t taste like chickpeas at all.

Söndagspannkakor! 😁✌️ Idag försökte jag göra veganska pannkakor! De blev ganska bra faktiskt. Jag använde aquafaba istället för ägg och havremjölk i stället för vanlig mjölk. Jag provade det på min pojkvän och han trodde att de smakade ok, vilket är bra betyg 😀

Jag använde ca 0,5 dl aquafaba, 2 dl mjöl och kanske omkring 1,5 dl havremjölk, lite socker och salt. Jag gör alltid pannkakor utan några exakta mätningar, jag går bara på känsla. Det bästa är att de smakde inte kikärtor alls. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: