Hoppa till innehåll

Lite mer NOCCO

61232FD7-461B-48D5-881F-8E7398FFC854

Hej alla, åhh jag hoppas verkligen att jag vinner månadsförbrukningen av NOCCO! Hur kul vore inte det? Jag är inte den som vinner på tävlingar så har inte så stor förhoppning men kanske? Förutom det så har jag blivit förkyld igår, så ingen mer träning den här veckan i alla fall. Nice att det är redan torsdag 🙂 jag har dock mycket som ska göras i helgen… inte nöje utan jobb. Så det blir att grinda sig genom helgen…. 🙂

Hi, everybody! I really hope I will win monthy supply of NOCOO! How nice wouldn’t that be? I am not the one who wins at competitions, so I don’t have that big expectations but maybe? Besides that I have got a cold yesterday, so no more training this week anyway. Nice that it is already thursday 🙂 I have a lot to do though this weekend.. not pleasure but work. So I will have to grind through 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: