Hoppa till innehåll

Spring outfit

Processed with VSCO with f2 preset

I don’t know how you guys have it but in Sweden it is snowing. We have still plenty of snow and it is cold, at least in Stockholm. It actually feels like this winter will never end. So to make myself a little bit more happy and have something to look forward too, I have been looking at some clothing styles I would like to wear this spring! I want aaaaall the basic stuff! Jeans, white, grey and black! I have learned that if you focus only on these colors you will always look good. I loooove colors as well, but it is so much more work to find outfits and clothes that look good together. Here I just put on some jeans and leggings, with a t-shirt or a sweater and I am good to go! And it looks good and modern.

T-shirt and sweater is from Weekday, shorts from Levis and hat from River Island.

Här i Stockholm har vi gott om snö, det är kallt och det snöar. Det känns faktiskt som om den här vintern kommer aldrig att ta slut. Så för att göra mig lite mer ”lycklig” och ha något att se fram emot, har jag tittat på några klädstilar som jag skulle vilja ha på våren! Jag vill ha de grundläggande grejerna! Använda jeans, och färgerna vit, grå och svart! Jag har lärt mig att om man bara fokuserar på dessa färger ser man alltid bra ut. Jag ääälskar färger också, men det är så mycket mer jobb att hitta kläder som ser bra ut tillsammans. Här tar jag på mig bara ett par jeans och leggings, en t-shirt eller en tröja och jag är redo! Och det ser bra och modernt ut.

T-shirt och tröja är från Weekday, shorts från Levis och hatt från River Island.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: