Hoppa till innehåll

Burger!

Processed with VSCO with c1 preset

I made (or rather put together) a vegan burger with sweetpotatoes! So goood! The hamburger is from Anammas and mayo is from Renee Voltaire. Sometimes I like to eat a burger with sourdough bread instead of regular burger bread. Then I like to fry it in a pan, so it gets a little bit of crust and fat. When it comes to sweetpotates I think they are really difficult to make so they taste good.  I have never suceeded to make them crispy, so for now I just buy frozen ones from Ica. I have read on the ingredient list that they use tapioca starch and rice flour. So maybe I try to make them at home once again using that tip.

Jag har gjort (eller rättare satt lagt ihop) veganska hamburgare till middag med sötpotatis. Så gott! Hamburgaren är från Anammas och majonäsen är från Renee Voltaire. Ibland gillar jag äta hamburgare med surdegsbröd, istället för vanlig hamburgarbröd. Då gillar jag att steka brödet lite i stekpannan så att det får lite yta och blir lite fettigt. När det kommer till sötpotatis så har jag jättesvårt att få till de goda. Jag har aldrigt lyckats att få till de krispiga så nuförtiden köper jag bara de frysta från Ica. Jag har läst på ingredienslistan att de använder tapioca stärkelse och rismjöl. Så jag kanske kan testa det tipset när jag testar mig på att göra egna sötpotatis igen. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: