Hoppa till innehåll

One more vegan burger… :)

 

This week is apparently burger week at my house 😂 Last time the burger was a mild one, this time I have added some heat on! I used jalapenos and siracha mayo as dressing. It was delicious! The burger ”meat” itself is from Anammas.

Den här veckan är det hamburgare veckan hemma hos mig uppenbarligen 😂 Förra gången gjorde jag en mild variant med surdegsbröd  (levain). Den här gången la jag till lite hetta och bytte till hamburgarebröd. Jag hade på jalapenos och siracha majonäs som dressing. Det blev supergott och starkt! Själva burgar ”köttet” är från Anammas. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: