Hoppa till innehåll

Polish cucumber soup (vegan)

3BC4273E-3717-44AC-A31C-A0F0F70DD63C

This was my favorite soup when I was a kid and my grandma made it for me. I love this soup! It is really easy to make! I use just a simple soup base that I have written about before. Then just at the end I shredd about three salt cucumbers (I think that the Polish ones tastes the best, you can buy a jar in well supplied grocery stores), and fry the cucumbers in a pan for about three minutes. Then I just add them to the soup. I also put about 1,5 dl of oat cream. And it’s done!

Detta var min favorit soppa när jag var barn och min mormor gjorde den till mig. Jag älskar denna soppa! Det är verkligen lätt att göra! Jag använder bara en enkel soppbas som jag har skrivit om förut. Sedan precis innan man är helt klar så river jag ca. tre stycken saltgrukor (jag tycker att de polska saltgurkor smakar bäst, man kan köpa en burk i välsorterade livsmedelsbutiker) och sedan så steker jag de i en stekpanna i cirka tre minuter. Sedan lägger jag dem till soppan. Jag lägger också till ca 1,5 dl havregrädde. Och så är det klart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: