Hoppa till innehåll

Back in training

0298608B-9DAD-4B35-A9FB-D927014E826F

Well Easter is over and now it is time for me to get back in training. The best thing that I have done recently is to have a notebook with me and write down all the exercizes I do and the weight on the barbells I use. It is soooo useful to see the progress and how much I can acomplish. And also I have something to do between sets when I rest.

Ok, så Påsken är över och nu är det dags för mig att komma tillbaka i träning. Det bästa jag nyligen gjort är att ha en anteckningsbok med mig så att jag skriver ner alla övningar jag gör och vikten jag använder. Det är så användbart att för att se framsteg och hur mycket jag orkar. Dessutom så har man något att göra mellan alla set.

En reaktion till “Back in training Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: