Hoppa till innehåll

New in :)

E5B2D2FF-BD40-4104-9417-F21D31175147

I know spring is all about vibrant colors and pastels BUT I will go for colours black, white, grey, brown and denim. For a couple of months now I had cravings for these colours. I want to look classy and ready to go. Since I have so much to do every day I do not want to make things comlicated by thinking about matching colours and outfits every morning. So I take the easy way out 🙂

I cant’t wait for the spring to come! Now we have 10 degrees outside! Yeeeiii 😀

Jag vet att våren handlar om färgglada färger och pasteller, men jag kommer att köra på färgerna svart, vit, grå, brun och denimblå. Under några månader redan hade jag längtan efter dessa färger. Jag vill se stilren och ready-to-go ut. Eftersom jag har rätt mycket att göra varje dag, så vill jag inte göra mina morgonar mer komplicerade genom att tänka på matcha färger och kläder varje morgon. Så jag tar det säkra kortet och kör enkla färger och kläder 🙂

Jag längtar så mycket för att våren ska komma! Nu har vi 10 grader ute! Yeeeii 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: