Hoppa till innehåll

Outfit details :)

C366EED4-8133-4E5D-9F73-F45399CB69C1

Loving my outfit, so simple and cozy! The bag is obviously from River Island and you can get it here.Anyway tomorrow it is my dads birthday but we are going to celebrate today. I got him a Netflix gift card, hope he is going to like it! He never used Netflix before.

And also I think I have figured out my summer vacation! So excited, if everything will go as planned I going to tell what I have come up with. But it will take about a month before everything is done.

(This post contains adlinks from Adviral.)

Älskar min outfit, så enkelt och mysigt! Väskan är uppenbarligen från River Island och du kan köpa den här.I morgon är det min pappas födelsedag men vi kommer att fira idag. Jag köpte ett Netflix presentkort till honom, hoppas att han kommer att gilla det! Han har aldrig använt Netflix tidigare.

Och jag tror också att jag har kommit på vad jag ska göra i sommar! Så exhalterad, om allt kommer att gå som planerat ska jag berätta vad jag har kommit på. Men det tar ungefär en månad innan allt är klart.

(Det här inlägget innehåller adlinks från Adviral.)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: