Hoppa till innehåll

The box hotel

349969A0-AC7D-4E4C-B013-6D5DB743FBE5
Bar 
7AB7F5B5-1147-4807-AC09-4C7EE08A9D75
Breakfast
013FBB1E-6041-4166-98FD-8331608344B4
Hotel room
3BE6A3B5-CE15-413C-8D54-338F1AC3F884
Lounge

This week have so much happend! Among others I had my birthday on sunday and to celebrate we went to a hotel and spa. This hotel  just opend two weeks ago so we got it for half price through Secret Escapes. Can really recommend Secret Escapes because they have so many nice offers on very good hotels!

Anyway, the hotel was really modern and minimalistic and I loved it! We also could get our dog with us, because they have special rooms dedicated for guest with pets. It  becomes more and more common for hotels to allow pets.

The spa was not huge but super nice and cosy. They had adventure showers, two types of  sauna, footbath and two pools (one indoor and one outside). They also offered fresh fruit and lemon water. If you wanted you could get treatments as well.

When it comes to dinner they didn’t have anything vegan or vegeterian (!) so we went to hit the town instead. Being vegeterian is quite common now, so that was not that good. When it comes to breakfast I found some waffles and fruit. Waffles were actually super delicious. Have to try to make ones like this at home.

So all in all it was a vert nice hotel! Too bad they didn’t have many vego alternatives. If you want to get away for a few days I recommend The Box hotel in Linköping.

 

Den här veckan har det hänt så mycket! Bland annat hade jag min födelsedag i söndags och för att fira så åkte vi till hotell och spa. Detta hotell öppnade för bara två veckor sedan så vi fick det till halva priset genom Secret Escapes. Kan verkligen rekommendera Secret Escapes eftersom de har så många bra erbjudanden på mycket bra hotell!

Hur som helst, hotellet var verkligen modernt och minimalistiskt och jag älskade det! Vi kunde också ta med vår hund med oss, eftersom de har speciella rum avsedda för gäster med husdjur. Det blir allt vanligare för hotell att tillåta husdjur.

Spat var inte stort men super trevligt och mysigt. De hade äventyrsduschar, två typer av bastu, fotbad och två pooler (en inomhus och en utomhus). De erbjöd också färsk frukt och citronvatten. Om man ville kunde man få behandlingar också.

När det gäller middag hade de inte några veganska eller vegetariska alternativ (!) Så vi gick ut på stan istället. Att vara vegeterian är ganska vanligt nu, så det var inte så bra. När det gäller frukost hittade jag några våfflor och frukt. Våfflor var faktiskt super goda. Måste försöka göra sådana som hemma.

Så allt som allt så var det ett trevligt hotell! Synd att de inte hade många vegoalternativ. Om man vill komma iväg i några dagar rekommenderar jag The Box Hotel i Linköping.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: