Hoppa till innehåll

Happy friday!

4180BF42-458B-4AF2-991A-92F18CB0FB85

I just wanted to say happy weekend to you! I am looking forward to this weekend because apperently there is going to be plenty of sun 😀 So I am going to spend time at my allotment and having a barbecue.

Wanted also to give you some outfit inspo. I love denim right now and I also love my boots from Dr. Martens. On the pictrue you can see the most comfortable jeans from Monki that I like to fold up (see here), sunglasses from Monki as well (see here), boots from Dr. Martens (see here), purse from Glitter (see here) and headphones from KitSound. See you! 🙂

Jag ville bara säga glad helg på er! Jag ser fram emot den här helgen eftersom det blir tydligen väldigt soligt 😀 Jag kommer då att spendera min helg på min kolonilott och grilla.

Ville också ge er tips på outfit. Jag älskar denim just nu och jag älskar också mina stövlar från Dr. Martens. På bilden kan ni se de mest bekväma jeans från Monki som jag gillar att vika upp (se här), solglasögon från Monki också (se här), stövlar från Dr. Martens (se här), väska från Glitter (se här) och hörlurar från KitSound. Vi ses! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: