Hoppa till innehåll

Latest from Instagram…

ECC6F498-2ACD-4436-A7A9-038B618CAEBE

Here are my latest post from Instagram! If you want to follow me seek on @munchiieees 😁

Btw what a beautiful week we had here in Stockholm! And more pretty days are to come! I have been working, fixing a lot of things at home and my allotment. So I have been busy! Can’t wait untill we have planted all potatoes, corn, tomatoes, carrots and more! It is such a nice feeling when you can grow your own vegetables! 😁🥦🌽 🌶 love it! Have a nice weekend!

Här är mina senaste inlägg från Instagram! Om du vill följa mig sök efter @munchiieees 😁

Förresten vilken fin vecka vi hade här i Stockholm! Och mer vackra dagar kommer att komma! Jag har jobbat, fixat många saker hemma och på min kolonilott. Så det har varit full fart! Kan inte vänta tills vi har planterat all potatis, majs, tomater, morötter och mer! Det är så fin känsla när man kan odla sina egna grönsaker! 😁🥦🌽 🌶 älska det! Ha en bra helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: