Hoppa till innehåll

I have bought a trailer!

5DF1FF4E-1CEA-4CA1-AC5C-32F31B2DF5A2

I have bought a camping trailer! (It is not the one on the picture though, that picture is just to get inspiration 😁) But I am so excited! Can’t wait! However I have to renovate it, therefore no pictures yet.

Hopefully it will be done before the summer comes. It is in really good condition, however I have to paint all the cabinets and walls, also change fabric on the sofa and on the bed in the ”bedroom”. Hopefully I will have pictures for you guys in a month 🙂

My idea is to drive around in Sweden and Europe. The problem is though that I don’t have a car that is able to drive 1,3 tons. My car is in a good condition but it will not have the energy and power to drive with such a huge load. That is why I also have to change my car. To be continued…

Jag har köpt en husvagn! (Det är inte husbilen på bilden, den bilden är bara för att få inspiration 😁) Men jag är så taggad! Samtidigt som jag måste renovera vagnen, därför inga bilder på den ännu.

Förhoppningsvis kommer jag att bli färdig innan sommaren kommer. Den är i riktigt bra skick, men jag måste måla om alla luckor och väggar, byta även tyg på soffan och på sängen i ”sovrummet”. Förhoppningsvis kommer jag att ha bilder för er om en månad 🙂

Min tanke är att köra runt i Sverige och Europa. Problemet är att jag inte har en bil som kan köra med en last på 1,3 ton. Min bil är i gott skick men den kommer inte att ha energi och kraft att köra med en så stor last. Det är därför jag måste byta bil. Fortsättning följer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: