Hoppa till innehåll

Good day

4F5D5AE1-F269-4776-BBDA-6496DA5C7D06

I am having a good day today 😊 The sun is shining, I got a new position at my work and soon I will go out for dinner. Couldn’t ask for more. This past month I have been really busy and the upcoming month will be really busy as well. But I hope that in july I will take some time off and have some proper vacation. Well deserved one! XOXO

Jag har en bra dag idag 😊 Solen skiner, jag har fått en ny tjänst på jobbet och snart går jag ut på middag. Kunde inte begära mer. Den senaste månaden har jag varit väldigt upptagen och den kommande månaden kommer jag också att ha fullt upp. Men jag hoppas att i juli ska kan jag ha en ordentlig semester. Välförtjänt en! POK!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: