Hoppa till innehåll

I love salads! ❤️ (vegan)

 

Processed with VSCO with g3 preset

I don’t know about you but I love salads! Healthy, full of nutrition, delicious, crispy! If you haven’t tried Bruschetta mix from Fontana you have to try it. One is made out of sundried tomatoes and the other one is made out of artichokes. Perfect to add to make salad more interesting and saturating.

Anyway, this week I have been busy! I have been renovating my camper van, I still have a lot left to renovate. Perhaps next week it will be finished. I also have been practicing to drive with a trailer and most importantly to drive backwards around corners. It is actually quite difficult, but practice makes perfect. Soon I will hopefully take drivers licence for heavier trailers, hopefully it will go well. Bye for now XO… !

Jag vet inte hur ni känner men jag älskar sallader! Det är hälsosamt, fullt av näring, väldigt gott och krispigt! Om ni inte har testat Bruschetta mix från Fontana måste ni prova. En är gjord på soltorkade tomatater och den andra är gjord av kronärtskockor. Perfekt att lägga till i salladen eller på crostinis för att göra salladen mer intressant och mättande.

Hur som helst, den här veckan har jag varit upptagen som vanligt. Jag har renoverat min husvagn men jag har fortfarande mycket kvar. Kanske nästa vecka kommer det att bli klart. Jag har också övat på att köra med släp och det viktigaste är att kunna köra bakåt runt hörn. Det är faktiskt ganska svårt, men övar man så blir man duktig. Snart kommer jag försöka att ta körkort för tyngre släp, förhoppningsvis kommer det att gå bra. Hejdå för nu POK …!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: