Hoppa till innehåll

Summerburst

6E53BF82-298C-4ECE-B395-75109BAA08D988AAB9B8-06D1-4E0D-95C4-2C44FC4A4405

Hey you! Who else is festival ready?? 😁 yesterday it was the first day of Summerburst. It was really fun, today is the second day. I like the atmosphere of festivals, all about dressing up, beeing happy and good music!

I am wearing jeans from Monki, top and purse from H&M. Love this outfit! Feeling a little bit like a mermaid.

Later this summer I am gonna go to Öland Roots, a reggae festival. It is a three day festival, so I am litte bit nervous. I have been on long festivals before, and it is fun but it gets really dirty and nasty. I have become more comfortable with age and want a nice bed to sleep in. So we will see how it turns out.

Hej! Vem är festivalen redo ?? 😁 igår var det den första dagen av Summerburst. Det var jättekul, idag är den andra dagen. Jag gillar atmosfären av festivaler, allt om att klä upp sig, vara glad och lyssna på bra musik!

Jag har på mig jeans från Monki, topp och väska från H & M. Älska den här outfiten! Känner mig lite som en sjöjungfru.

Senare i sommar ska jag åka till Öland Roots, en reggaefestival. Det är en tre dagars festival, så jag är lite nervös. Jag har varit på långa festivaler innan, och det är kul men det blir väldigt smutsigt och äckligt. Jag har blivit bekvämare med åldern och vill ha en skön säng att sova i. Så vi ska se hur det blir.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: