Hoppa till innehåll

Winter clothes

125DFF68-EDEE-4974-AD36-EA721A7DB1C8

One of the things I do when it comes to shopping clothes, is that I buy them off season. Many times they are a lot cheaper and also available in many sizes. So here comes some inspo for this winter 🙂 Not many people think of winter now when it is 30 degrees outside haha, but that what makes it more fun, economical and you can plan your outfits long ahead.

Faux fur jackets are cool and fashionable! This winter the final season of Games of Thrones will be aired, I get so inspired by that show that I want to look like I am living in Winterfell hahaha. Jacket no 1, jacket no 2, jacket no 3

I also love rough boots! The ones from Johnny Bulls are my favorite, they are warm, wide, easy to put on, easy to clean, comfortable. Yeah, they have it all! I love all of the ones above! Boots no 4, boots no 5, boots no 6 and boots no 7.

En sak jag gör när det gäller att handla kläder är att jag gör det när säsongen är över. Många gånger så hittar man mycket billigare kläder och i många storlekar. Här kommer lite inspo för den här vintern som kommer 🙂 Inte många tänker på vintern nu när det är 30 grader ute, men det är det som gör det lite roligt, ekonomiskt och man kan redan nu planera sina outfits. 

Jackor i fejk päls är väldigt snygga och coola. Den här vintern kommer sista säsongen av Games of Thrones att sändas. Jag blir så inspirerad av deras kläder att jag vill se ut som att jag bor i Winterfell hahaha. Jacket no 1, jacket no 2, jacket no 3

Jag älskar också ordentliga känger. De från Johnny Bulls är mina favoriter, de är varma, breda, lätta att ta på sig, enkla att rengöra, bekväma. Ja, de har allt! Jag gillar alla skor ovan! Boots no 4, boots no 5, boots no 6 and boots no 7.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: