Hoppa till innehåll

Wanties right now…

907E1DC8-956C-44F2-A862-EC4B03F44DCA

I don’t want the summer to end, it has been such nice weather here in Sweden! But I am back at my job now. Going o have a very busy autumn I think. I have new position so it is a lot of fun but also a lot of work!

Anyway, here are the wanties I am craving at the moment. The are very summery, but I want to extend the summer feeling as much as possible. Number one comes from Parpala jewelry, it has become very famous among celebrities and it is not that expensive actually. You have probably seen this bone necklece on Instagram. I really like it! Number two and three are bags from Le Petite Cartel, a french company that makes very pretty bags. Love them!

Jag vill inte att sommaren ska ta slut, det har varit så fint väder här i Sverige! Men jag är tillbaka på jobbet nu. Kommer att ha väldigt mycket att göra i höst tror jag. Jag har en ny tjänst så det är väldigt roligt men också mycket jobb!

Hur som helst, här är de några saker som jag cravar efter just nu. De är väldigt sommriga, men jag vill förlänga sommarkänslan så mycket som möjligt. Nummer ett kommer från Parpala jewlery, deras smycken har blivit väldigt omtyckta av kändisar och de är inte så dyra faktiskt. Ni har förmodligen sett dessa benhalsband på Instagram. Jag gillar de verkligen! Nummer två och tre är väskor från Le Petite Cartel, ett franskt företag som gör väldigt snygga väskor. Älskar dem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: