Hoppa till innehåll

Clean eating

511D4B6F-E937-4FEA-AF23-D1523F1BDE87

For a long time I have been interested in clean eating, being healthy, testing out to become vegeterian and vegan. For a couple of last months I didn’t have time to cook because of the renovation of my camper van. All my free hours went to that. Yesterday I bought a book called Clean Eating and it feels that I got a lot of new inspiration. So I am excited about that! Today I have made banana ice cream. This was really easy and full of nutrition. And that whats clean eating is about. To keep as much nutrion as possible in the things you eat!

 

Under lång tid har jag varit intresserad av Clean Eating (äta ”ren” mat), vara hälsosam, jag har provat mig fram i hur man äter vegetariskt och veganskt. Dock unde de  senaste tre -fyra månaderna så har jag inte haft tid att laga mat på grund av renoveringen av min husvagn. Alla mina lediga timmar gick till det. Så har ätit rätt dåligt den senaste tiden. Men igår så köpte jag en bok som heter Clean Eating och det känns som att jag fick mycket ny inspiration. Så jag är väldigt glad över det! Idag har jag bland annat gjort bananglass. Det var väldigt enkelt att göra och fullt av näring. Och det som Clean Eating handlar om. Att behålla så mycket näring som möjligt i maten!

1B063E17-0F9A-48A0-B62A-0120305BEA82.jpeg
This is the book I bought. It is not vegeterian or vegan book, but she writes a lot about nutrition. I can recommend it. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: