Hoppa till innehåll

Week 34 in pictures

4CEFB9A2-EAC5-4944-9BD9-6FAE6ACB6CC6
I have been back at work for more or less a month now, and I had so much to do already. I am so looking forward to having some vacation in november! Jag har varit tillbaka på jobbet i ca. en månad redan och jag har redan haft så fullt upp! Jag ser fram emot lite semester i november.
4AC9F20E-8696-498C-AB9F-77716E5C2259
Me and my BF were at an italian restaurant called Capri Due. They had very good pizza! I took quatro formaggi. However I was so full after eating that pizza and drinking wine, I could barley move. Jag och min BF har varit på en italiensk restaurang som heter Capri Due. De hade väldigt god pizza. Jag tog quattro formaggi. Dock var jag så mätt efter pizzan och vinet att jag kunde knappt gå efteråt.
A8EBC6DD-BD90-4ACF-A2C0-1F47A79950F0
Nowdays I cook almost every day. So I made some delicious vegan pasta, that was really amazing! I will have to write down the recepie. Numera så lagar jag mat iprincip varje dag. Nyligen gjorde jag en grymt god vegansk pasta. Jag måste skriva ner receptet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: